12:30

Värnamo IK

Referat

Referat: Hovslätts IK 1 - Värnamo IK

Det blev seger med 9-7 (3-2,2-3,4-2) hemma i serie Röd 2, mot Värnamo. En match som var jämn (i målprotkollet) och spännande, dock borde vi avgjort tidigare och det blev onödigt spännande i slutet. Kändes som vi skulle gå ifrån i målprotokollet mest hela tiden, men de höll sig kvar i matchen ända in sista perioden där de kvitterade till 6-6 i början. Efter det ryckte vi ifrån igen till 8-6, men återigen en reducering till 8-7 med fyra minuter kvar. Då svarade vi med att göra 9-7 direkt efter, vilket höll sig matchen ut.

Bara en match kvar nu i denna serie och det är inte vilken som helst. Borta mot JIKs 00er, som ligger tre poäng bakom oss med bättre målskillnad. Bakom oss ligger även Vimmerby och Gränna, också dessa tre poäng efter. Ska vi lyckas ta hem seriesegern även i denna serie (serie Röd 3 har vi ju sedan längre redan vunnit), krävs det minst oavgjort i sista omgången. Spännande!